1.10 on se päivä jolloin aloitan projektin, joka olisi pitänyt aloittaa jo vuosia sitten. Kaappi pursuaa jos jonkinmoista vaatekappaletta, osa sellaisia joita en ole edes käyttänyt. Vaatteeni ei ole pintamuotia- ei sinne päinkään. Silti olen ne sinne hankkinut, joko alennusmyynneistä tai kirpputoreilta tai verkkokaupasta  klik, klik ostoskoriin ja kotiin... 

Tämä kulut kuriin projekti on siis vain itseeni kohdistuva projekti. Joulu- ja synttärilahjat ostan kuten ennenkin sekä ne tarpeelliset hygieniaan liittyvät asiat kuten hammastahnat, shampoot yms. Meikeistä kasvorasvat ripsari, kulmakynä ja kajali kuuluu myös tähän listaan. Ostan niitä vasta sitten kun on todellinen tarve - en siis jemmaan hyvistä tarjouksista- sillä olen huomannut sen, että en sitten muistakaan ostojani vaan kuitenkin ostan loppuneen tilalle uuden ja löydän sen alesta hankitun sen jälkeen. 

Lahjavaatteita otan vastaan eli kierräys kunniaan, mutta mitään en tule ostamaan.  Yritän pitää yllä listaa niistä tarpeellisista ostoistani jotta voin hieman ynnätä mitä on mihinkin ostoon mennyt.

Mitä tähän mennessä olen ostanut ja mistä on esim vielä lasku tulossa, ne maksan pois. Ne ei kuulu tähän projektiin milläänä muotoa eli niistä en tule pitämään kirjanpitoa. Onneksi sellaisia laskuja taitaa olla vain yksi. 

Nyt odottelemaan tuota maagista maanantaita!